03-11-05

mooie herfstvakantie!!

Onze herfstvakantie is al eventjes bezig en de kindjes hebben al vele leuke uitstapjes gemaakt, zo zijn ze maandag met Gert naar het bos geweest, ik moest die dag nog beetje werken, dinsdag 1 november (voor ons geen kerkhofdagje want de mensen die ons dierbaar waren, gedenken wij niet alleen op 1 november maar het hele jaar door) zijn we met zen allen lekker gaan uitwaaien aan zee, we hebben genoten van de frisse zeelucht,strand en frietjes... Op de terugweg lag ons Liameke uitgeteld te slapen in de auto. Ditmaal kozen we voor Middelkerke, normaal gezien verkiezen wij de Nederlandse kust maar voor wandelingen "op den dijk" en go-carts moet je nog steeds aan de Belgische kust zijn! Gisteren ben ik Sandy in Leuven gaan oppikken en even bij mijn zus op bezoek in Lubbeek waar we lekker hebben gegeten en bijgeklets (ja twee zussen bij elkaar hé!)
Vandaag naar de bioscoop, samen met kleuterjuf Hélène naar een prachtige film "het paard van Sinterklaas" heel ontroerend, spannend een echte aanrader!! Kijk even op www.hetpaardvansinterklaas.be 
Morgen mogen onze twee jongsten (Liam en Oöna) bij een vriendje gaan spelen voor een hele dag en kijken wij uit om onder ons vieren iets leuks te gaan doen, weten nog niet goed wat maar vinden wel iets... Sandy en Brontë gaan, van onze aandacht voor hun, genieten, zeker weten!!!
Tot gauw en dikke zoen,
Conny


20:47 Gepost door Conny | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.