01-06-06

de virussen zijn er weer... help...

Gisteren kreeg Sandy na het middageten last van buikpijn en eerst dachten we, ze heeft wat veel gegeten want het was haar lievelingsgerecht (frietjes met biefstuk) maar al snel was het duidelijk dat ze buikgriep had... ocharme! Goed geslapen maar nog slapjes en wat hoofdpijn. Nauwelijks gegeten vandaag dus morgen nog een dagje thuis want zondag is het haar "lentefeest" en mag ze zeker niet ziek zijn!

Oöna heeft ook op school moeten overgeven en zit nu met kommetje op haar schootje in de zetel dus ik vrees dat het virus haar ook te pakken heeft en kunnen ze morgen allebei bij mij thuis blijven! En gelukkig heb ik morgen maar één kindje (Woutertje) want ook hier zijn er veel zieken... Hopelijk volgen Brontë en Liam ook niet want ook zaterdag hebben we een feest want morgen wordt onze grote jongen zes jaar en zaterdag geeft hij zijn feestje voor "de jongens van zijn klas" Proficiat lieve jongen!!!!!

En ook ik ben twee dagen werkonbekwaam geweest want na al een paar weken pijn te hebben in mijn rechterarm blijk ik een "tennis-elleboog" te hebben en heb ik dinsdagavond een pijnlijke spuit laten zetten met cortisone en mocht ik twee dagen niet werken dus gisteren en vandaag rustig aan gedaan, moeilijk hoor!!! En vandaag is het al vele beter, ik voel nog wel wat pijn maar het is aant beteren ik voel het!!!!

 

 

Oöna met hare papa op het strand - april 2006

19:41 Gepost door Conny | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.